Holtet styremedlem i Norsk Topphåndball

Tidligere styreleder i Storhamar Håndball Elite Øystein Holtet valgt inn i styret i Norsk Topphåndball

Øystein Holtet er til daglig Administrerende direktør i Olrudgruppen på Hamar. Her utvikles og forvaltes store næringsarealer og beslutningene må tas både effektivt og gjennomtenkt. Denne kompetansen bragte han inn i Storhamar Håndball Elite i en tid da klubben trengte det som mest. Etter å ha vært med på å bygge klubben de siste 4 årene ønsket Holtet å gi stafettpinnen til andre krefter. På ekstraordinært årsmøte den 9. mai i år ble nytt styre valgt i Storhamar Håndball Elite og en engasjert styreleder gikk av.

Kanskje nettopp på grunn av hans engasjement og innsats for Storhamar ble han foreslått som styremedlem i Norsk Topphåndball. Norsk Topphåndball jobber for å fremme elitehåndball i Norge både på kvinne- og herresiden (www.topphandball.no). Holtet synes det var hyggelig å bli foreslått som styremedlem i organisasjonen, og at dette er en naturlig utvikling i hans brennende interesse for at Norsk håndball på elitenivå skal ivaretas og utvikles videre.

På årsmøtet i Norsk Topphåndball den 15. juni i år ble det valgt nytt styre i Norsk Topphåndball. Styret består av ledere med direkte eller indirekte tilknytning til eliteklubber i Norge. Det nye styret er sammensatt slik:

Trond Knutsen – Nærbø IL – Styreleder

Helene Røsholt – Gjerpen HK – Nestleder

Astri Smedsrud – ØIF Arendal – Styremedlem

Morten G. Holck – Byåsen Håndball – Styremedlem

Jørn-Magne Johannessen – Runar Håndball – Styremedlem

Øystein Holtet – Storhamar Håndball Elite – Styremedlem

 

For mer informasjon: Øystein Holtet 90135935